Skip to main content

Zelf bouwen in Binnenduin

Vrije kavels

In het plan voor Binnenduin is ook ruimte gecreëerd voor 34 vrije kavels. Deze kavels, onder de naam De Smaakmaker, worden aangeboden door de gemeente Beverwijk. Inmiddels zijn alle kavels verkocht.

De verkoop vindt plaats in 3 fasen. De verkoop van de eerste fase heeft eind 2020 plaatsgevonden. De verkoop van 11 kavels in fase 2 start op 27 februari 2021. De laatste 3 kavels in fase 3 volgen in de 1e helft van 2024. Voor de verkoop heeft de gemeente Teer Makelaars geselecteerd. Zij zullen het traject begeleiden. De kavels hebben een grootte van circa 431-971 m². Er kunnen woningen op worden gebouwd met een footprint van 160-220 m². Voor de kavels zijn kavelpaspoorten vastgesteld waar verdere informatie per kavel te vinden is. Per verkoopfase zal meer bekend worden over de grondprijs.

Meer informatie over de kavels van De Smaakmaker vindt u op de website van de Smaakmaker. Hier kunt u zich ook aanmelden voor meer informatie. Wanneer u zich heeft aangemeld, ontvangt u automatisch een uitnodiging zodra de start verkoop datum bekend is.