Zelf bouwen in Binnenduin

Vrije kavels

In het plan voor Binnenduin is ook ruimte gecreëerd voor 34 vrije kavels. Deze kavels, onder de naam De Smaakmaker, worden aangeboden door de gemeente Beverwijk. Als koper van een kavel heeft u veel creatieve vrijheid voor uw eigen ontwerp. Zo realiseert u dus een woning die aan al uw wensen voldoet.

De verkoop vindt plaats in fase 3. De start verkoop van de eerste 26 kavels zal circa september 2020 zijn. De verkoop van de volgende 5 kavels vindt in de 2e helft van 2021 plaats. De laatste 3 kavels volgen in de 1e helft van 2024. Voor de verkoop heeft de gemeente Teer Makelaars geselecteerd. Zij zullen het traject begeleiden. De kavels hebben een grootte van circa 431-971 m². Er kunnen woningen op worden gebouwd met een footprint van 160-220 m². Voor de kavels zijn kavelpaspoorten vastgesteld waar verdere informatie per kavel te vinden is. Per verkoopfase zal meer bekend worden over de grondprijs.

Meer informatie over de kavels van De Smaakmaker vindt u op de website van de Smaakmaker. Hier kunt u zich ook aanmelden voor meer informatie. Wanneer u zich heeft aangemeld, ontvangt u automatisch een uitnodiging zodra de start verkoop datum bekend is.